Roc del Neret emboirat!!

Avui tocava fer alguna cosa.. Després d’anul·lar la pujada a galliner d’ahir i fer uns plans més lights amb la xiQui, avui m’havia proposat pujar a les antenes.
El despertador a sonat als 7.30, a dures penes s’hi veia i tot estava envoltat de boira. He decidit deixar passar una mica prò… les 8, les 8.30, casi les 9… i no marxava la manta blanca!!! Així és que he decidit tirar amunt igualment.
Això era el que hi havia:

 
Amb una revolada he dut a la xiQui a ca’ la iaia (volia passar el mati amb ella) i en un no res, estava cama amunt, cama avall. Aviat m’he començat a treure capes, la veritat és que si que hi havia boira prò no feia gens de fred. El camí ha sigut molt amè, massa!! Amb tanta boira no tenia res més a mirar i la veritat és que era una mica monòton.

Com podeu veure ni les ulleres normals podia portar!! Només de respirar em pujava el “bao” i no hi veia 3 en un pijo… així és que com que el problema el tinc de lluny les duia al cap, com a molt no divisaria un jabalí! jejejeje
Aviat he arribat a la última antena solitaria abans de començar la última pujada. Ja podia respirar una mica millor, estava a punt d’arribar! I és que la veritaat avui es feia pesat. Sense vistes ni pardalets que sentir era mooooolt aborrit.
De tant en tant anava trobant les fites de pedres, això almenys m’animava a saber que anava bé. En un moment donat el sol s’ha deixat veure!! Però ben poc a durat, tot i que lo suficient com fer una foto a la meva “gran” amiga, l’aranya!!
Aviat he acabat d’arribar a dalt. Després d’una horeta i poquet havia fet la primera part!
 

Així és que ara tocava la baixada. Volia fer-la per pista, prò he pensat que donaria més volta així que a tornar a fer la cabreta entre arbres pins i esquirolets!! Sisisisiis, a la tornada se m’he n’ha crusat un, tot i que massa ràpid per a poder-lo fotografiar. 🙂
I bé, això és fins avui, una 2a pujada al roc del neret i ben satisfeta!
Non Stop*
 


Anuncios

Un comentario en “Roc del Neret emboirat!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s